HTML

Kapcsolat

borka1113@freemail.hu

Friss topikok

Kövess a Facebook-on!

2015.06.12. 19:51 Berkenye13

Fiús vagy? Esetleg körte alakod van? Így öltözködj!

Bár szeretünk otthon lenni,a nyár a nyitás évszaka is, ekkor jelenünk meg legtöbbször társaságban, legyen szó nyaralásról , vagy fesztiválról. Mivel csak keveseket áldott meg a sors modellalakkal, íme néhány tipp, hogy hogyan öltözködjünk, ha netán körte, vagy alma alakunk van.

 Ha alma alakod van..

Ha hajlamosak vagyunk hasra hízni, olyan ruhadarabokat válasszunk, amelyek elrejtik ezt a zónát és más testrészeket emel ki, mint a mell vagy a lábak. Amit kerülnöd kell: minden olyan öltözetet, ami felhívja a figyelmet a hasra, ilyenek a magasított derekú nadrágok, övek, derékig érő felsők.

 A lábakat követő nadrágok hosszítják és soványítják a lábakat, így a figyelem elsősorban a lábakon lesz, nem a hason. Hordd tunikával vagy dekoltált blúzokkal.

 Ha körte alakod van..

 Ha csípőben sokkal szélesebb vagy, mint melltájékon.

Amit kerülnöd kell: alaktalan, túlméretezett pulóverek, feszes farmernadrágok, fodros, széles szoknyák, selyemruhák.

 Felsőrésznél nagyon előnyösek számodra a V-nyakú vagy kerek nyakkivágással rendelkező felsők, blúzok, a csuklóig érő ujjszabás, valamint a nem testre feszülő, durvább kötésű garbók.

A fodros vagy színes felsők optikailag nagyobbá varázsolják a dekoltázsodat. A csónaknyakú, vízszintes csíkozású felsőrészek pedig segítenek kiegyenlíteni az alsó és felső tested közötti méretkülönbséget.

 Ha homokóra alakod van..

 A mell és csípő szélessége körülbelül azonos, a derék pedig jelentősen karcsúbb. Ez a legarányosabb alaktípus, minden nő ilyen alakot szeretne. Amit kerülnöd kell: olyan ruhákat kell hordanod, amelyek kiemelik arányos alkatodat, nem pedig elrejtik. Az alaktalan, szögletes szabásokat, baby-doll ruhákat, tunikákat kerüld.

 Egy derékban megköthető csinos ruha kihangsúlyozza az arányos alakot. Ha nincs felesleged, bátran válaszd a testhezálló ruhákat. Bár itt elsősorban az öltözködésről van szó, ne feledkezzünk meg a megfelelő sminkről sem! Én az Avon termékeit kedvelem, de ki-ki ízlése szerint.

 

Ha téglalap alakod van..

 Gyakran tekintik ezt az alaktípust fiúsnak. Válassz olyan ruhadarabokat amelyek nőiesek, valamint kiemelik a csípőt és melleket. Amit kerülnöd kell: feszülős ruhák, alaktalan egyenes ruhák, tunikák, fokozatosan bővülő felsőrészek.

 A derékban karcsúsított felsőruházat kifejezetten előnyös a fiús testalkatú lányok számára, hisz homokóra alakot teremt fodros, könnyed, mellben és vállakban hangsúlyos blúzok, topok kifinomult, nőies stílust teremtenek, ellensúlyozva az egyenes testalkatot.

 Ha fordított háromszög alakod van..

Csípőszélességedhez képest mellbőséged jóval nagyobb. Olyan ruhákat kell hordanod, amelyek felső alakodat csökkentik, az alsó részeket pedig kihangsúlyozzák. Amit kerülnöd kell: fodros, hangsúlyos felsőrészek, hatalmas kerek dekoltázsok, skinny farmerek.

Köztudottan a V-nyakú felsők keskenyítik és hosszítják a felső testet, neked pedig pont ezt kell tudnod elérni. A topok legyenek minél egyszínűbbek és sötétebbek, hogy minél kevésbé szélesítse a melleket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: öltözködés


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonteedes.blog.hu/api/trackback/id/tr287537748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása