HTML

Kapcsolat

borka1113@freemail.hu

Friss topikok

Kövess a Facebook-on!

2015.05.14. 15:43 Berkenye13

A legviccesebb autógumi-újrahasznosítások

Az interneten kétségkívül a legnépszerűbb téma a lecserélt autógumik újrahasznosításának ötletei, lépten-nyomon jelennek meg az újabb és újabb ötletek arra vonatkozóan, még mi mindent lehet alkotni autógumiból, ha éppen úgy alakult, hogy lecseréltük a téli gumit nyári gumira, és az már nem használható. Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem tudom elképzelni, hogy a lakásomban autógumiból készült bútorok legyenek, de még a kertben elhelyezve is csúnyának tartom, akár virágtartó, akár gyerekjáték készül belőle. Persze az emberi kreativitásnak a gumiabroncsok esetében is csak a fantázia szabhat határt, és el kell ismernem, hogy vannak nagyon frappáns, jópofa és vállalható megoldások, még beltérre is. 

Kicsit körbenéztem az interneten és összeszedtem néhány igen vicces, ám annál kreatívabb gumiabroncs újrahasznosítási megoldást, nagy fantáziával és sok idővel rendelkező emberek keze nyomán:

Néhány állat a kertbe:

 Egy béka virágoknak

 Páva a kert ékeként

 Egy támadó kedvű oroszlán, még a legelvetemültebb betolakodókat is elriasztja...

 Egy vicces kedvű nyúl (ennél már a kerti törpe is jobb)

 Aligátorok a fűbe

Gumiból készülhet pálmafa:

Vagy éppen óriáscsésze:

Esetleg egy autó:

Ez pedig ugyan nem gumi, de nálam ez viszi el a pálmát. Valaki esetleg szeretne egy ilyet az udvarába?

Szólj hozzá!

Címkék: autógumi újrahasznosítás


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonteedes.blog.hu/api/trackback/id/tr937459234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása